Mobiilikurssi: Kohti kestävää kuntapäätöksentekoa

Kaikille maksuton mobiilikurssi esittelee kestävän kehityksen tavoitteet ja tukee niiden edistämistä paikallistasolla suomalaisissa kunnissa.

Etsimme harjoittelijaa Kööpenhaminan toimistolle

Etsimme harjoittelijaa viestinnän tehtäviin Kööpenhaminan toimistolle 1.5. alkaen. Oletko se sinä?

Hätäapu on tarpeen, mutta ratkaisee vain osan ongelmista

Epävakaa tilanne Sahelin alueella ja erityisesti Nigeriassa ja Tsad-järven rannoilla Kamerunissa, Nigerissä ja Tsadissa on jäänyt vähäiselle huomiolle ja nyt kehittymässä täysimittaiseksi ”humanitaariseksi myrskyksi”, kirjoittaa Abdoulaye Mar Dieye, UNDP:n Afrikan aluetoimiston johtaja.

UNDP julkaisu: Mobilizing Private Finance for Sustainable Development

Kestävä kehityksen tavoitteita ei saavuteta vain julkisen rahoituksen voimin, oli kyse sitten kotimaan resursseista tai kehitysyhteistyörahoituksesta. Mutta millä perustein yksityisen sektorin rahaa tulisi investoida kestävään kehitykseen? Mitä yksityinen sektori tästä hyötyy ja mitä varotoimia täytyy ottaa huomioon?

UNDP:n työ Syyrian kriisin vaikutusalueella

UNDP:n työ Syyriassa ja sen naapurimaissa tähtää humanitaarisen hädän keskellä ylläpitämään yhteisöiden toimintakykyä ja luomaan taloudellisia mahdollisuuksia ja työllisyyttä.

Julkaisut

Vuosittaisten Inhimillisen kehityksen raporttien ohella UNDP tuottaa säännöllisesti muitakin keskeisiä julkaisuja. Löydät kaikki julkaisumme täältä (englanniksi).

Avoimet työ- ja harjoittelupaikat

UNDP on yksi YK:n suurimmista työnantajista.