Tarinamme

  • Aralin aroilla tieto tuberkuloosista pyöräillään perille vapaaehtoisvoimin15.10.2015Aralin aroilla tieto tuberkuloosista pyöräillään perille vapaaehtoisvoiminHeli Nykänen toimi kaksi vuotta koordinaattorina Karakalpakstanin autonomisella alueella Uzbekistanissa projektissa, joka ehkäisee tuberkuloosin leviämistä.

  • Toimeentuloa ja puhtaampaa ympäristöä Syyriassa16.4.2015Toimeentuloa ja puhtaampaa ympäristöä SyyriassaJätekampanja, joka on osa UNDP:n hätäapua tarjoavaa ja elinkeinojen säilyttämiseen tähtävää ohjelmaa Syyriassa (Emergency assistance for the Restoration/Stabilization of Livelihoods), on yksi niistä monista hankkeista, jotka tarjoavat työllisyysmahdollisuuksia konfliktialueella.

  • Kukaan ei ole lain yläpuolella, ei edes armeija7.3.2015Kukaan ei ole lain yläpuolella, ei edes armeijaVuosien ajan kestänyt konflikti Kongon demokraattisessa tasavallassa on aiheuttanut valtavat määrän rikoksia ja väkivaltaa. UNDP työskentelee muuttaakseen tilanteen tukemalla oikeusjärjestelmää.

  • El Salvadorissa istutetaan rauhan siemeniä28.1.2015El Salvadorissa istutetaan rauhan siemeniäEl Salvador: Santa Teclassa, naapurustossa, jonne aseistettuki poliisikin aiemmin empi mennä, YK:n kehitysohjelma UNDP:n rahoittama hanke tarjoaa nuorille miehille vaihtoehtoisen polun väkivallan sijaan. Hankkeeseen osallistuvat oppivat pienyrittämisen perusteet.

  • "Nykyään olen liikemies"21.2.2013"Nykyään olen liikemies"