Tarinamme

  • "Nykyään olen liikemies""Nykyään olen liikemies"21.2.2013

  • El Salvadorissa istutetaan rauhan siemeniäEl Salvadorissa istutetaan rauhan siemeniä28.1.2015El Salvador: Santa Teclassa, naapurustossa, jonne aseistettuki poliisikin aiemmin empi mennä, YK:n kehitysohjelma UNDP:n rahoittama hanke tarjoaa nuorille miehille vaihtoehtoisen polun väkivallan sijaan. Hankkeeseen osallistuvat oppivat pienyrittämisen perusteet.

  • Kukaan ei ole lain yläpuolella, ei edes armeijaKukaan ei ole lain yläpuolella, ei edes armeija7.3.2015Vuosien ajan kestänyt konflikti Kongon demokraattisessa tasavallassa on aiheuttanut valtavat määrän rikoksia ja väkivaltaa. UNDP työskentelee muuttaakseen tilanteen tukemalla oikeusjärjestelmää.

  • Toimeentuloa ja puhtaampaa ympäristöä SyyriassaToimeentuloa ja puhtaampaa ympäristöä Syyriassa16.4.2015Jätekampanja, joka on osa UNDP:n hätäapua tarjoavaa ja elinkeinojen säilyttämiseen tähtävää ohjelmaa Syyriassa (Emergency assistance for the Restoration/Stabilization of Livelihoods), on yksi niistä monista hankkeista, jotka tarjoavat työllisyysmahdollisuuksia konfliktialueella.