Tarinamme

 • Malawissa kestävä kehitys alkaa jätteistä
  15.8.2016

  Waste for Health -projekti on tuonut Malawin pääkaupunkiin Lilongween koulutusta, uusia elinkeinoja ja puhtaammat elinolot. Noin 160 paikallista yrittäjää on hyötynyt projektin jätekoulutuksesta.

 • Biokaasu vie Etiopiaa kohti ympäristöystävällistä kasvua
  14.7.2016

  Yli 80 prosenttia Etiopian nykyisistä energialähteistä tulee kiinteästä biomassasta, kuten polttopuusta ja puuhiilestä, mikä on johtanut sekä korkeisiin kasvihuonekaasupäästöihin että metsien tuhoutumiseen. Kierrättämällä biohajoavaa ja muuta orgaanista jätettä maanviljelijöiden on mahdollista saada kestävää, edullista ja puhdasta energiaa

 • Nuoret kolumbialaiset ylittävät vaikeudet yrittäjyydellä
  29.6.2016

  Growing Together -projekti pyrkii tuomaan esille Kolumbian konfliktin aiheuttamia rakenteellisia vaikutuksia sekä luomaan mahdollisuuksia kelvollisiin elinolosuhteisiin maaseudulla asuville 15-26- vuotiaille ja heidän perheilleen.

 • Yhteisöradiot tuovat ihmisten äänet kuuluviin Laosissa
  9.6.2016

  Community Participation and Communication Support Programme pyrkii lisäämään ja tehostamaan tiedonkulkua myös syrjäisimpien ja köyhimpien alueiden kotitalouksiin yhteisöradiokanavien välityksellä Laosissa.

 • Urakehitystä Kolumbiassa – sisäisestä pakolaisesta pienyrittäjäksi
  24.5.2016

  Suppliers Development on useiden Kolumbian hallituksen virastojen tuella vuonna 2012 aloitettu ohjelma, joka pyrkii lisäämään taloudellista osallisuutta parantamalla pienten ja keskisuurten yritysten kilpailukykyä. Tällä hetkellä ohjelmassa on osallisena valtakunnallisesti 1 100 yritystä 25 kaupungissa. Yli 250 näistä yrityksistä on väkivaltaisuuksilta paenneiden kolumbialaisten omistamia.

UNDP Maailmalla

Olet sivulla UNDP Suomi Edustustoimisto
Siirry sivulle UNDP Global