Tarinamme

 • Toimeentuloa ja puhtaampaa ympäristöä Syyriassa
  19.5.2016

  Jätekampanja, joka on osa UNDP:n hätäapua tarjoavaa ja elinkeinojen säilyttämiseen tähtävää ohjelmaa Syyriassa (Emergency assistance for the Restoration/Stabilization of Livelihoods), on yksi niistä monista hankkeista, jotka tarjoavat työllisyysmahdollisuuksia konfliktialueella.

 • Urakehitystä Kolumbiassa – sisäisestä pakolaisesta pienyrittäjäksi
  18.5.2016

  Suppliers Development on useiden Kolumbian hallituksen virastojen tuella vuonna 2012 aloitettu ohjelma, joka pyrkii lisäämään taloudellista osallisuutta parantamalla pienten ja keskisuurten yritysten kilpailukykyä. Tällä hetkellä ohjelmassa on osallisena valtakunnallisesti 1 100 yritystä 25 kaupungissa. Yli 250 näistä yrityksistä on väkivaltaisuuksilta paenneiden kolumbialaisten omistamia.

 • Taloudellinen vaikutusvalta siirtää nuoret kuskin paikalle
  18.5.2016

  Cash for work- hanke on yksi osa UNDP:n monista toimista Jemenin kriisitilanteessa. Yhdessä paikallisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa UNDP tukee yhteisöjen kehittymistä ja pyrkii rakentamaan pohjaa kestävälle kriisistä palautumiselle ja pitkäkestoiselle vakaudelle.

 • Köyhyys vähenee Vietnamissa
  18.5.2016

  Vietnamista voi hyvällä syyllä puhua kehityksen menestystarinana, sillä maa puolitti äärimmäisen köyhyyden jo vuonna 2002. Menestystarinaksi Vietnamin tekevät lähtökohdat, joista se on ponnistanut.

 • Naisyrittäjät eivät lannistu vastoinkäymisistä
  18.5.2016

  ”Naiset ovat erottamaton osa yhteiskuntaa. Jos naiset ovat menestyksekkäitä ja onnellisia, yhteiskuntakin on,” sanoo Sanobar Tojibaeva, opettaja ja yksityisyrittäjä Uzbekistanista.

UNDP Maailmalla

Olet sivulla UNDP Suomi Edustustoimisto
Siirry sivulle UNDP Global