Tarinamme

 • Nuoret kolumbialaiset ylittävät vaikeudet yrittäjyydellä
  27.6.2016

  Growing Together -projekti pyrkii tuomaan esille Kolumbian konfliktin aiheuttamia rakenteellisia vaikutuksia sekä luomaan mahdollisuuksia kelvollisiin elinolosuhteisiin maaseudulla asuville 15-26- vuotiaille ja heidän perheilleen.

 • Yhteisöradiot tuovat ihmisten äänet kuuluviin Laosissa
  6.6.2016

  Community Participation and Communication Support Programme pyrkii lisäämään ja tehostamaan tiedonkulkua myös syrjäisimpien ja köyhimpien alueiden kotitalouksiin yhteisöradiokanavien välityksellä Laosissa.

 • 19.5.2016

  Jätekampanja, joka on osa UNDP:n hätäapua tarjoavaa ja elinkeinojen säilyttämiseen tähtävää ohjelmaa Syyriassa (Emergency assistance for the Restoration/Stabilization of Livelihoods), on yksi niistä monista hankkeista, jotka tarjoavat työllisyysmahdollisuuksia konfliktialueella.

 • Urakehitystä Kolumbiassa – sisäisestä pakolaisesta pienyrittäjäksi
  18.5.2016

  Suppliers Development on useiden Kolumbian hallituksen virastojen tuella vuonna 2012 aloitettu ohjelma, joka pyrkii lisäämään taloudellista osallisuutta parantamalla pienten ja keskisuurten yritysten kilpailukykyä. Tällä hetkellä ohjelmassa on osallisena valtakunnallisesti 1 100 yritystä 25 kaupungissa. Yli 250 näistä yrityksistä on väkivaltaisuuksilta paenneiden kolumbialaisten omistamia.

 • 18.5.2016

  Cash for work- hanke on yksi osa UNDP:n monista toimista Jemenin kriisitilanteessa. Yhdessä paikallisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa UNDP tukee yhteisöjen kehittymistä ja pyrkii rakentamaan pohjaa kestävälle kriisistä palautumiselle ja pitkäkestoiselle vakaudelle.

UNDP Maailmalla

Olet sivulla UNDP Suomi Edustustoimisto
Siirry sivulle UNDP Global