SubscribeSubscribe
Ajankohtaista
 • Ebolan vastainen toimintasuunnitelma Guineassa, Liberiassa ja Sierra Leonessa 12.3.2015

  YK:n kehitysohjelma UNDP on koordinoinut ebolan vastaista työtä ja julkistaa nyt yhdessä Afrikan kehityspankin, Euroopan unionin ja Maailman pankin kanssa laaditun kattavan toipumissuunnitelman.

 • Sukupuolten välinen tasa-arvo on kehityksen kannalta ratkaiseva ihmisoikeus 7.3.2015

  Yhdistyneiden kansakuntien naisten aseman komissio (CSW) juhlistaa tällä viikolla Pekingin julistuksen ja toimintaohjelman 20-vuotista taivalta. Julistus on edelleen maailman kattavin suunnitelma tasa-arvon saavuttamiseksi ja naisten voimannuttamiseksi.

 • Visiosta toteutukseen 5.3.2015

  Uusien kestävän kehityksen tavoitteiden totauttamiseen liittyvistä haasteista ja mahdollisuuksista puhuttiin Suomessa perjantaina 27. helmikuuta kun YK:n kehitysohjelma UNDP:n apulaisjohtaja Magdy Martínez-Solimán vieraili Helsingissä.

 • Magdy Martinez-Soliman Foreign Affairs Committee 27.2.2015

  YK:n kehitysohjelma UNDP:n apulaisjohtaja Magdy Marinez-Solimanin puhe Suomen ulkoasiainvaliokunnan kokouksessa 27. helmikuuta 2015. (puhe englanniksi)

 • Puhelinsovellus auttaa kartoittamaan Ukrainan avuntarvetta 13.2.2015

  YK:n kehitysohjelma UNDP auttaa ihmisiä kartoittamaan vahinkoja, jotta toipuminen olisi nopeaa Ukrainan itäosissa. Kansalaiset Donetskissa ja Luganskissa lataavat tietoa ja kuvia vahingoittuneista kodeista, sairaaloista, kouluista, päiväkodeista ja kirjastoista internetpohjaiseen karttaan kännykkösovelluksella.

 • Kohti vuoden 2015 Inhimillisen kehityksen raporttia 9.2.2015

  Vuoden 2015 Inhimillisen kehityksen raportti rakentuu työn ja inhimillisen kehityksen teemojen ympärille. Raportti, joka julkaistaan marraskuussa 2015, keskittyy kysymykseen "Miten työ voi edistää inhimillistä kehitystä?"

 • Pienyrittäjät Ebolaa vastaan Sierra Leonessa 6.2.2015

  Ebola on pahoipidellyt elinkeinoelämää epidemian pahiten vaurioittamissa maissa. Erityisesti tämä koskee aloja, joihin liittyy ihmiskontaktia. YK:n kehitysohjelma UNDP lisää tietoisuutta ja myöntää avustuksia pienyrittäjille niin, että heidän on mahdollista saada asiakkaansa takaisin ja opettaa heitä pysymään turvassa tartunnalta.

 • 04 5.2.2015

  YK:n kehitysohjelma UNDP johtaja, Helen Clark, sanoi puheessaan tammikuun lopulla, että maailmanlaajuisesta epävakaisuudesta huolimatta vuosi 2015 tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vähentää köyhyyttä ja sopia yhteisistä kestävän kehityksen tavoitteista.

 • Apua 15 000 ihmiselle radioaktiivisen jätteen vahingoittamilla alueilla 2.2.2015

  Joulukuussa 2014 Venäjän ulkoministeriö ja YK:n kehitysohjelma allekirjoittivat rahoitussopimuksen hankkeesta, joka tähtää yhteisöiden sosioekonomisen tilan kehittämiseen entisten uraanirikastamoiden läheisyydessä Kirgisiassa.

 • Afrikan aluetoimiston vuosiraportti 2014 29.1.2015

  Afrikan aluetoimiston vuosiraportti tekee tilannekatsauksen vuonna 2014 otettuihin kehitysaskeliin. Alue näyttää kulkevan päämäärätietoisesti kehityksen ja kasvun tietä.

UNDP Maailmalla

Olet sivulla UNDP Suomi Edustustoimisto
Siirry sivulle UNDP Global