SubscribeSubscribe
Artikkelit
 • Yrittäjät Afrikan talouden vetureiksi 22.5.2017

  African Economic Outlook 2017 kehottaa vapauttamaan Afrikan yrittäjien toimintamahdollisuuksia, jotta maanosan teollinen muutos nopeutuisi.

 • Achim Steiner on nimetty UNDP:n uudeksi pääjohtajaksi 20.4.2017

  YK:n kehitysohjelman UNDP:n uusi pääjohtaja Achim Steiner on 20.4. toivotettu tervetulleeksi toimeensa.

 • Inhimillistä kehitystä kaikille 21.3.2017

  Vaikka inhimillisen kehityksen taso on keskimäärin parantunut huomattavasti kaikkialla maailmassa vuodesta 1990 vuoteen 2015, kehitys ei ole jakautunut tasaisesti. Jotta kestävä kehitys koskettaisi kaikkia, pitää huomio kiinnittää entistä selkeämmin niihin ryhmiin, jotka jäävät helposti marginaaliin, UNDP:n Inhimillisen kehityksen raportti 2016.

 • Ketään ei jätetä! 21.3.2017

  Noin 15 prosenttia maailman väestöstä elää jonkinasteisen vamman kanssa. Vaikka eri tavoin vammaisia ihmisiä on paljon, he ovat monesti näkymätön ryhmä yhteiskunnassa. Lue ihmisoikeuksien apulaisasiantuntijana toimivan Tomi Lounion kokemuksia vammaistyöstä UNDP:n Afrikan aluekeskuksessa Addis Abebassa.

 • Suomi tukee paluumuuttajien työllistymistä Afganistanissa 10.3.2017

  Suomi tukee uutta hanketta, jonka tavoitteena on parantaa Afganistanissa olevien paluumuuttajien ja maan sisällä siirtyneiden henkilöiden työllisyystilannetta. SALAM on YK:n kehitysohjelman UNDP:n hanke, jota Suomi rahoittaa kehitysyhteistyövaroista 4,5 miljoonalla eurolla.

 • Human Development for Everyone 8.3.2017

  Miljoonat ihmiset ovat syystä tai toisesta jääneet viime vuosikymmeninä otettujen kehitysharppausten ulkopuolelle. Miksi naiset, vammaisryhmät ja seksuaalivähemmistöt muiden muassa jäävät edelleen marginaaliin ja miten tähän voitaisiin tarttua aiempaa onnistuneemmin? Tule keskustelemaan kanssamme aiheesta inhimillisen kehityksen raportin julkaisutilaisuuteen 22.3.!

 • Hätäapu on tarpeen, mutta ratkaisee vain osan ongelmista 24.2.2017

  Epävakaa tilanne Sahelin alueella ja erityisesti Nigeriassa ja Tsad-järven rannoilla Kamerunissa, Nigerissä ja Tsadissa on jäänyt vähäiselle huomiolle ja nyt kehittymässä täysimittaiseksi ”humanitaariseksi myrskyksi”, kirjoittaa UNDP:n Afrikan aluetoimiston johtaja Abdoulaye Mar Dieye.

 • Yksityinen rahoitus, yhteinen kestävä kehitys 1.2.2017

  Kestävä kehityksen tavoitteita ei saavuteta vain julkisen rahoituksen voimin, oli kyse sitten kotimaan resursseista tai kehitysyhteistyörahoituksesta. Mutta millä perustein yksityisen sektorin rahaa tulisi investoida kestävään kehitykseen? Mitä yksityinen sektori tästä hyötyy ja mitä varotoimia täytyy ottaa huomioon?

 • United Nations and Partners Strengthen Commitment to Syrians and Neighbours Affected by Syria Crisis 24.1.2017

  Lehdistötiedote, englanniksi United Nations agencies and NGO partners today appealed for US$4.63 billion in new funding to continue vital work in addressing the growing needs of refugees from Syria and communities hosting them in neighbouring countries.

 • UNDP side event: The State of Resilience Programming in the context of the Syria Crisis 19.1.2017

  Important progress has been made on the resilience agenda in the response to the Syria Crisis since the launching of the Resilience-based Development approach in 2013. This session will address the findings of the 2016 “State of Resilience Programming Report” and its recommendations for improved work in the future.

UNDP Maailmalla

Olet sivulla UNDP Suomi Edustustoimisto
Siirry sivulle UNDP Global