SubscribeSubscribe
Artikkelit
 • Inhimillinen hyvinvointi päätöksenteon ohjenuoraksi 9.2.2016

  Tiistaina 9.2.2016 julkaistiin YK:n pääsihteerin raportti, joka viitoittaa tietä humanitaarisen avun huippukokoukseen ja kokoaa pääsihteerin vision kokouksen taustalla.

 • Syyria-konferenssissa vahva tuki sopeutumiskyvyn vahvistamiselle 5.2.2016

  “On entistä selvempää, että humanitaarisen avun ohessa voimavaroja tulee keskittää ihmisten ja yhteisöiden sopeutumiskyvyn tukemiseen. Tätä tarvitaan niin Syyriassa kuin sitä ympäröivissä maissa, jotka ovat ottaneet vastaan miljoonia pakolaisia”, sanoi Helen Clark, UNDP:n pääjohtaja.

 • "Syyrian naapurimaiden tuen tarve on tunnistettu" 4.2.2016

  Syyrian kriisin pitkittynyt luonne haastaa meidät kaikki etsimään tehokkaita tapoja niiden miljoonien ihmisten auttamiseksi, joiden elämään kriisi on vaikuttanut.

 • UNDP:n työ Syyrian kriisin vaikutusalueella 4.2.2016

  UNDP:n työ Syyriassa ja sitä ympäröivissä maissa täydentää humanitaarista apua ja tekee yhteisöistä joustavampia, edistää jälleenrakennusta, luo taloudellisia mahdollisuuksia ja työllisyyttä.

 • ”Hätäapua nyt, kehitystä myöhemmin” ei toimi Syyriassa 26.1.2016

  Syyrian konflikti on jatkunut pian viisi vuotta, eikä sille näy loppua. Kattaakseen 22,5 miljoonan ihmisen avuntarpeen Syyriassa ja sitä ympäröivillä alueilla, YK:n humanitaarisen avun järjestöt ja kehitysorganisaatiot vetoavat jäsenvaltioihin kerätäkseen noin 7,15 miljardin euron rahoituksen vuonna 2016.

 • 50 vuoden kokemus köyhyyden vastaisesta työstä 5.1.2016

  Helmikuussa 2016 tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun YK:n kehitysohjekma UNDP perustettiin. Siitä lähtien UNDP on työskennellyt hallitusten, kansalaisyhteiskunnan ja yksityisen sektorin kanssa vahvistaakseen ihmisten vaikuttamismahdollisuuksia elämäänsä ja rakentaakseen toimivia yhteiskuntia.

 • Helen Clarkin lausunto Pariisin ilmastosopimuksesta 15.12.2015

  Joulukuussa solmittu ilmastosopimus on merkki kansojen yhteisestä päämäärästä suojella maapalloa, sanoo Helen Clark.

 • Inhimillisen kehityksen raportti 2015 14.12.2015

  2 miljardia ihmistä on nostettu matalan inhimillisen kehityksen tasolta viimeisen 25 vuoden aikana. Kehityksen jouduttamiseksi katseet on nyt suunnattava työhön, summaa vuoden 2015 Inhimillisen kehityksen raportti.

 • Korruptio hidastaa kehitystä 9.12.2015

  UNDP on maailman johtava toimija korruption vastaisessa työssä ja työskentelee hallitusten kanssa ympäri maailmaa saadakseen korruption ja sen vaikutukset kuriin.

 • Etsimme harjoittelijaa Kööpenhaminan toimistolle 3.12.2015

  UNDP:n Pohjoismaiden toimisto etsii suomen kielen taitoista harjoittelijaa Kööpenhaminan toimistolle 1.2.2016 lähtien tai niin pian kuin mahdollista. Hakuaika päättyy perjantaina 18.12.

UNDP Maailmalla

Olet sivulla UNDP Suomi Edustustoimisto
Siirry sivulle UNDP Global