UNDP Maailma kylässä-festivaaleilla 26.-27. toukokuuta

15.5.2018

Iloisia tunnelmia viime vuoden Maailma kylässä-festivaaleilta Kuva: Anja Karppinen

YK:n kehitysohjelma UNDP on tänäkin vuonna vahvasti mukana Helsingin Maailma kylässä- festivaaleilla, jotka järjestetään 26.-27. toukokuuta Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla.

Lauantaina 26.5. YK-järjestöt UNDP, WFP ja UNFPA järjestävät klo 15.05-15.45 Rautatientorin Mekong-lavalla paneelikeskustelun, jossa tarkastellaan kestävän kehityksen tavoitteita kansainvälisen yhteistyön näkökulmasta. Presidentti Tarja Halonen, YK:n edustajat UNDP:n Camilla Brückner, UNFPA:n Pernille Fenger ja WFP:n Heidi Olli sekä kehitysyhteistyön kotimaiset asiantuntijat Sami Pirkkala ja Elina Korhonen.

Keskustelu käydään englanniksi, ja sen juontaa vuoden 2017 YK:n nuorisodelegaatti Ilmi Salminen.

Tervetuloa keskustelemaan, mitä kehitysyhteistyöllä on tähän mennessä saavutettu ja miksi Suomi on avainasemassa turvallista ja tasa-arvoista maailmaa rakennettaessa. Kuinka saavutamme maailman ilman nälkää? Miten taata, että kaikilla on mahdollisuus käyttää ehkäisyä? Kuinka poistaa köyhyys ja eriarvoisuus maailmasta? Muun muassa näihin kysymyksiin pyritään keskustelussamme löytämään vastauksia.

Lisäksi olemme koko viikonlopun paikalla Rautatientorin YK-kylässä telttapaikalla R511. YK-kylässä järjestetään pitkin viikonloppua muun muassa minipuheenvuoroja, kisailuja ja muuta mukavaa. Kahvinurkkauksessamme pääset myös hetkeksi lepuuttamaan jalkojasi, ja nauttimaan terveellisestä välipalasta.

Lisätietoa Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2062183904016517/

Tervetuloa mukaan muuttamaan maailmaa paremmaksi paikaksi!

UNDP Maailmalla

Olet sivulla UNDP Suomi Edustustoimisto
Siirry sivulle UNDP Global