Tervetuloa koulusivuillemme!

 

Tällä sivustolla tarjotaan opettajille eri luokka-asteille sopivia valmiita verkkoharjoituksia, joiden avulla opetuksessa voidaan käsitellä maailmanlaajuisia kysymyksiä.

Harjoitukset liittyvät Muuttuuko maailma paremmaksi? -kirjan sisältöön. Kirjassa kuvataan helposti lähestyttävällä ja kattavalla tavalla maailman kehitystä viime vuosikymmeninä. Se sisältää ajankohtaista tietoa saavutuksista, haasteista, YK:n vuosituhattavoitteista ja Agenda 2030 -kehitysohjelmasta. Saat myös vinkkejä harjoituksista, keskustelukysymyksistä ja vaikuttamismahdollisuuksista.

Voit tilata kirjan kouluusi veloituksetta Subject Aidin sivuilta.

Kirjassa kuvataan yksinkertaisella ja kattavalla tavalla maailman kehitystä viime vuosikymmeninä.


 

Globaalikasvatus - tärkeää ja tuloksellista työtä

Globaalikasvatus tukee koulujen opetusta maailmanlaajuisiin kehityskysymyksiin ja kansainvälisyyteen liittyvissä teemoissa. Lue lisää 

Tutustu YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin

Agenda 2030 sisältää 17 uutta kestävän kehityksen tavoitetta, jotka ohjaavat päätöksentekoa ja rahoitusta seuraavan 15 vuoden ajan. Lue lisää Copyright: YK:n kehitysohjelma UNDP


UNDP:n Muuttuuko maailma paremmaksi? -kirja ja verkkomateriaali on tuotettu Suomen ulkoasiainministeriön tuella. Harjoitukset on laadittu Ruotsissa yhteistyössä Den Globala Skolan -hankkeen kanssa.

UNDP Maailmalla