Työpaikat ja harjoitteluUNDP on yksi YK:n suurimmista työnantajista.

Kansainvälisiltä nettisivuiltamme www.undp.org näet, mitkä paikat ovat parhaillaan avoinna.

UNDP:n Pohjoismaiden toimisto tarjoaa kuuden kuukauden harjoittelujaksoja korkeakouluopiskelijoille. Tarkemmat hakuajat ja -ohjeet julkaistaan verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa.


 

YK:n apulaisasiantuntijaksi Suomesta (JPO Programme)


Suomessa voit hakea CIMOn kautta myös YK:n apulaisasiantuntijaksi (Junior Professional Officer, JPO) 4–6 kertaa vuodessa. Toimi on yleensä kaksivuotinen.

Suomen Ulkoasiainministeriö rahoittaa YK:n apulaisasiantuntijaohjelmaa kehitysyhteistyön määrärahoista. Ulkoministeriö valitsee paikat Suomen kehityspoliittisen ohjelman ja YK:n vuosituhattavoitteiden mukaisesti.

Paikkoja voivat hakea ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneet, korkeintaan 32-vuotiaat suomalaiset. Kielitaitovaatimusten lisäksi edellytetään paikkaan sopivaa tutkintoa ja työkokemusta.

Apulaisasiantuntijatehtävistä ilmoitetaan sekä ulkoministeriön, että CIMOn verkkosivuilla sekä suurimmissa päivälehdissä.

Katso myös: YK:n palvelut apulaisasiantuntijoille

 

YK:n vapaaehtoisohjelma (UN Volunteers)


Ulkoministeriö rahoittaa vuosittain suomalaisia asiantuntijoita YK:n vapaaehtoisohjelmaan (UNV). Hakijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään kahden vuoden työkokemusta alalta. Alaikäraja on 25 vuotta, yläikärajaa ei ole.

Avoimista Suomen rahoittamista YK:n vapaaehtoistehtävistä ilmoitetaan ulkoministeriön verkkosivuilla.

Tutustu YK:n vapaaehtoisohjelmaan (UN Volunteers).

Lisätietoja YK:n vapaaehtoisohjelmasta: Ulkoministeriön sivuilla

UNDP Maailmalla