UNDP

Uutiset

Media & tiedustelut

Artikkelit


Katsaus kuluneeseen vuoteen 2021

Vuosi 2021 haastoi valtioita ja yhteisöitä kansainvälisesti. Esteistä huolimatta UNDP onnistui jatkamaan kehitystyötä 170 maassa, ja tulokset valavat toivoa parempaan uuteen vuoteen.  


Miehet julkishallinnon kasvoina?

Naisten johtajuudessa ja osallistumisessa saavutettu edistys on huolestuttavasti uhattuna monissa osissa maailmaa ja naiset ovatkin edelleen poikkeus kaikenlaisissa johtotehtävissä.  


YK:n kehitysohjelma UNDP:n ilmastokampanja vetoaa maailman päättäjiin: Ilmastotoimet voivat pelastaa ihmiskunnan sukupuutolta

YK:n kehitysohjelma UNDP:n Ole osa muutosta -kampanja rohkaisee ilmastotoimiin juuri Glasgow’n COP26-ilmastokokouksen käynnistyessä.  


YK:n köyhyysindeksi paljastaa eriarvoisuuden räikeyden eri etnisten ryhmien välillä

Monimuotoisen köyhyyden erot etnisten ryhmien välillä ovat suuria useissa maissa ja yhdeksässä etnisessä ryhmässä yli 90 prosenttia väestöstä elää köyhyysloukussa.  


Kehitysyhteistyötä kampukselta

Kolmiosaisessa haastattelusarjassa jutellaan kestävästä kehityksestä suomalaisten ylioppilaskuntien edustjaien kanssa. Kolmannessa jaksossa mukana HYY ja TYY.  


Kampuksilla rakennetaan kestävämpää huomista

Kolmiosaisessa haastattelusarjassa jutellaan kestävästä kehityksestä suomalaisten ylioppilaskuntien edustjaien kanssa. Toisessa jaksossa mukana SHS ja JYY.  

UNDP Maailmalla